0 Items - RM0.00
0
  • No products in the cart.
0 Items - RM0.00
0
  • No products in the cart.
-4%

ALHA ALFA SERUM

RM49.90 RM48.00

Compare

SERUM PELOLES & MENCERAH SEAWAL 7 HARI❗️ Dah ready ke nak try serum paling letupss ni.
Makin ramai la yg ploless nanti sebab serum ni mampu membunuh jerawat nakal tu.. Tak caya takpe.. Tapi jangan jeles nanti kalau laki awak asik pandang kitee je
Ni bukan booster biashee biashee untuk blend foundation tapi booster ni special ada treatment. Kalau tak nak kulit plolesss, jangan gatal gatal cuba
Anti aging
Anti jerawat
Anti elergic
Anti penuaan
Mengurangkan kegatalan
Mengurangkan jeragat
Mengurangkan parut
Mencerahkan
Menganjalkan kulit

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “ALHA ALFA SERUM”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Enter your keyword