0 Items - RM0.00
0
  • No products in the cart.
0 Items - RM0.00
0
  • No products in the cart.
-9%

SIGNORAS SECRET CLEANSER

RM55.00 RM50.00

Compare

• BERSIH & GLOWING • [semua makeup tanggal mudah & pantas!]
.
.
Cleanser siap berus ni sesuai utk semua jenis kulit especially kulit sensitif sebab berus silikon ni sangat lembut & tak menyakitkan bila guna 😊
.
Paling best sis tak payah beli banyak jenis cleanser untuk dapatkan cucian sempurna sebab kita ada 3-in-1 function!
.
.
1- Removes makeup
♥️ Boleh buang makeup even yg waterproof & susah cuci tu..semua hilang dengan mudah! Tak perlu makeup remover!
.
2- Deep cleansing
♥️ Formula ‘double-cleansing’ dlm pencuci ni membantu sis dapatkan kulit bersih sempurna dengan 1 cucian je. Berus silikon pun membantu cuci sampai ke liang pori! Takde dah sisa2 makeup tersumbat & menyebabkan jerawat. Semua bersih, clear!
.
3- Moisturizing
♥️ Kandungan argan oil, chamomile & aloe vera memang terbukti menghidratkan & menyihatkan kulit. Tak ada lagi rasa kering pedih menggelupas lepas cuci muka. Kulit rasa lembut, bersih dan segar je!

Signoras 3 in 1 Foaming Cleanser‼️

Pencuci muka siap berus lembut, dengan fungsi 3-in-1:

✔️ Removes Makeup
✔️ Deep-cleansing
✔️ Moisturizing

(dengan nutrisi Argan oil, chamomile & aloe vera utk kulit lembut & sihat)

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “SIGNORAS SECRET CLEANSER”

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Need Help? Chat with us

Enter your keyword